V Portorožu smo dobili vse finaliste na turnirju do 16 let

Ljubljana

V Portorožu poteka turnir do 16 let, ki je za julij zelo dobro zaseden. V obeh konkurencah posamezno, tako pri fantih, kot pri dekletih so bila danes na sporedu polfinalna srečanja. Pri dekletih so o finalistkah odločale prve štiri nosilke Ana OPARENOVIČ in Tjaša JERŠE ter Kaja EMERŠIČ LJUBIČ in Lara VOVK. Finale sta si priigrali Ana OPARENOVIČ, ki je s 61 60 premagala Tjašo JERŠE in Lara VOVK, ki je Kajo EMERŠIČ LJUBIČ premagala s 64 60. Pri fantih so bili polfinalisti Sebastijan GORŠIČ in Aljaž CAJZEK ter Primož VOVK in Aleš GERMIČ. Finale sta si priborila Sebastijan GORŠIČ, ki je premagal Aljaža CAJZEKA 61 64 in Aleš GERMIČ, ki je bil boljši od Primoža VOVKA 64 64. V obeh konkurencah se igra tudi turnir dvojic, kjer so se v finale uvrstili Sebastijan GORŠIČ in Dorian Tomaž JANEŽIČ ter Aleš GERMIČ in Aljaž CAJZEK. Pri dekletih so finalistke Lara VOVK in Lara GLAVIČ, ki bosta v finalu igrali proti Ani OPARENOVIČ in Simoni REJC.