Članski turnir v Velenju dobila Maša Šmic in Marko Stosič

Ljubljana

V Velenju je konec tedna potekal članski moški in ženski turnir. Pri članih je nastopilo 30 igralcev , pri članicah pa le 13 igralk. Članice so s turnirjem že končale, turnir pa je osvojila Maša ŠMIC (Tr-Kr), ki je bila v finalu boljša od Patricie VOLLMEIER. Maša ŠMIC je slavila z rezultatom 64 64. Pri članih so tekmovcanje pripeljali do finala. Za naslov zmagovalca se bosta danes pomerila Marko STOSIČ (Brebr) in Benjamin BELIŠ (Sgrad). Prvi je v polfinalu dobil srečanje proti Maticu MOŽEK, ki mu je po izgubljenem prvem nizu tekmo predal, s predajo pa se je končalo tudi drugo polfinale. Tu je Jan ROMIH po odigrani pri igri predal srečanje Benjaminu BELIŠU. Zmago pri članih si je priigral Marko STOSIČ, ki je v finalu premagal Benjamina BELIŠA z rezultatom 26 64 63.