Janez Semrajc v finalu v Viterbu, Petra Rampre v polfinalu Bostona

Ljubljana

Janez SEMRAJC je očitno našel pravo formo in odlično igra na Futuresu z nagradnim skladom 10.000 $ v Viterbu. Z današnjo zmago proti Italijanu Lucu VANNI 62 36 76(2) se je uvrstil v finale. Tu se bo srečal s še enim Italijanom Alessandrom GIANNESSIJEM, 4. nosilcem, ki je na lestvici ATP uvrščen na 372. mesto. Tudi Petra RAMPRE navdušuje z zadnjimi rezultati. Tokrat je na turnirju ITF z nagradnim skladom 50.000 $ v Bostonu, kjer se je uvrstila v polfinale. V četrtfinalu je gladko odpravila Američanko Chichi SCHOLL 62 60 in bo v polfinalu igrala s Kanadčanko Heidi EL TABAKH, ki je na turnirju tretja nosilka, sicer pa 220. igralka lestvice WTA.Na NIzozemskem je na Futuresu v Bredi Blaž ROLA končal z nastopi v četrtfinalu. V drugem krogu je premagal Finca Tima NIEMINENA 61 62, v četrtfinalu pa je nato izgubil z Jorgeom AGUILARJEM iz Čila 46 67 (3). V Lenzerheideju v Švici je v drugem krogu izpadla Dalila JAKUPOVIČ, katero je premagala Romunka Agnes SZATMARI 36 67(8).