Janez Semrajc, Natalija Šipek in Ana Oparenovič v polfinalih, Petra Rampre v četrtfinalu Bostona

Ljubljana

Janez Semrajc je v Italiji zmagal še tretjič in se že uvrstil v polfinale. V četrtfinalu je bil boljši od Italijana Enrica FIORAVANTEJA z izidom 46 75 60. V polfinalu bo igral proti 5. nosilcu, Italijanu Luku VANNI, 391. igralcu lestvice ATP. V ZDA, kjer v Bostonu na 50.000 $ vrednem turnirju nastopata Petra RAMPRE in Tadeja MAJERIČ organizatorjem nagaja slabo vreme, a so izpeljali prvi krog in v drugega se je za Petro uvrstila tudi Tadeja MAJERIČ, ki je bila boljša od Američanke Jennifer ELIE 76 (2) 46 75. Tadeja je nato v drugem krogu izgubila z Američanko Jessico PEGULA z izidom 62 61. Petra RAMPRE pa je doigrala že tudi srečanje drugega kroga in ponovno zmagala. Premagala je Američanko Alexis KING 62 76 in se uvrstila v četrtfinale. Odlično pa še naprej igrata naši maldi igralki Natalija ŠIPEK in Ana OPARENOVIČ, ki nastopata na turnirju do 16 let na Malem Lošinuju. Obe sta se že uvrstili v polfinale med posameznicami, v igri dvojic, kjer nastopata skupaj, pa sta že v finalu.