Srečanje Blaža Kavčiča v Londonu prestavljeno na torek

Ljubljana

Blaž KAVČIČ bo nastopil na ATP 250, Aegon Open z nagradnim skladom 694.000 € v Londonu, ki predstavlja pripravo na Wimbledon. V prvem krogu bi že v ponedeljek moral igrati proti 14. nosilcu, Srbu Janku TIPSAREVIĆU, a se je program zavlekel in tako bo srečanje odigral v torek. Grega ŽEMLJA bo nastopil na Challengerju z nagradnim skladom 64.000 € v Nottinghamu, ki se igra na travi. V kvalifikacijah je že nastopil tudi Luka GREGORC, a je v drugem krogu izgubuil s Francozom Rudyem COCOJEM 67 (3) 63 46. Maša ZEC PEŠKIRIČ in Andreja KLEPAČ bosta nastopili na turnirju z nagradnim skladom 50.000 $+H v Zlinu, kjer sta obe v glavnem delu turnirja. V italijanski Campobaso na 25.000 $ vreden turnir je odpotovala Tadeja MAJERIČ, v El Pasu v Texasu pa bo na enako vrednem turnirju nastopila Petra RAMPRE. Na mladinskem turnirju 1. ranga v Offenbachu v Nemčiji bo nastopil Nik RAZBORŠEK, na močnem turnirju do 16 let v Milanu, Torneo Dell'avvenire, bosta v konkurenci deklet nastopili Eva ZAGORAC in Lara KRALJ. Na turnirju do 14 let v Budimpešti pa bo igral Jakob Aljaž KAPLJA.