Luka Koper Junior Open 2011 - Kristini Novak se ni uspelo uvrstiti v finale

Ljubljana

Na ŠRC Bonifika v Kopru so organizatorji uspešno pripeljali večino dvobojev do konca. Ostajajo samo še finalni dvoboji. Pri dečkih sta se v veliko finale uvrstila Miomir Kecmanovič (Srb), ki trenira v klubu Partizan iz Beograda (tu trenirajo tudi Novak Djokovič, Ana Ivanovič, Janko Tipsarevič in Bojana Jovanovski) in Madžar Zsombor Piros. Prvi je gladko premagal Italijana Alessandra Stradija, drugi pa Avstrijca Gabriela Huberja. Pri deklicah je preostala slovenka, ki je še ostala v igri Kristina Novak iz Kranja izgubila proti Rusinji Anastasiji Mikheejevi , ki živi in trenira na Škotskem z 46 06. Je pa Kristina leto dni mlajša in bo imela še eno priložnost naslednje leto. Kljub porazu pa je predvsem v prvem nizu prikazala odličen tenis. V drugem polfinalu je Italijanka Arianna Capogrosso gladko odpravila Rusinjo Kristino Kamskayo. V soboto ob 9.00 uri se začnejo finalni dvoboji, finale deklic in dečkov pa si boste lahko ogledali tudi na ŠPORT TV in sicer v nedeljo ob 17. uri, nato pa v ponovitvi še v torek in četrtek ob 12.30 uri. Na sliki Kristina Novak, tekst in foto: A. Živin