Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Blaž Kavčič in Grega Žemlja ta teden na Reki - dopolnjeno

Ljubljana, 30.5.2011

Blaž KAVČIČ in Grega ŽEMLJA bosta ta teden nastopila na Challengerju na Rijeki z nagradnim skladom 30.000 $. Blaž KAVČIČ je 1., Grega ŽEMLJA pa osmi nosilec na turnirju. Naša igralca sta združila moči tudi v igri dvojic in bosta zaigrala v prvem korgu v torek ob 13. uri proti domačima igralcema ŽUNIĆU in KRALJIĆU. V kvalifikacijah Challengerja z nagradnim skladom 64.000 $ je v Nottinghamu nastopil Luka GREGORC, ki pa ni bil uspešen. V prvem krogu ga je tesno, v treh nizih, premagal 3. nosilec Ilija BOZOLJAC. Končni izid 26 62 76(4) v korist srbskega igralca. V kvalifikacijah Futures turnirja v Kiseljaku, BiH, je uspešno nastopil Andraž BEDENE,ki se je uvrstil v glavni turnir, potem ko je v finalu kvalifikacij premagal Srba Nebojšo PERIĆA s 64 63.
V glavnem turnirju sta še Tilen ŽITNIK in Tom KOČEVAR DEŠMAN.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.