Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Pia Čuk osvojila dvojni naslov v Podgorici, začenja pa se že nov turnir

Ljubljana, 28.5.2011

Pia ČUK je odlično odigrala ITF turnir 4. ranga v Podgorici. Potem, ko je v polfinalupremagala Švicarko Danielle SPIELMANN 76(4) 64 je v današnjem finalu s 64 63 odpravila še Švicarko Seraino JAEGER, ki je bila na turnirju 3. nosilka, na mladinski svetovni lestvici pa zaseda 365. mesto. Uspešna je bila tudi v igri dvojic, kjer je nastopila v paru z Avstrijko Julio GRABHER. V finalu sta premagali par KASUM/MATEKOVA 60 60. V ponedeljek pa se v podgovorici začne naslednji turnir, tokrat 5. ranga, na katerem bomo imeli štiri predstavnike. Skozi kvalifikacije seje na turnir z dvema uspešnima nastopoma uvrstil Matija OKORN, v glavnem delu moškega turnirja pa sta že Blaž BIZJAK in Maks TEKAVEC. Na ženskem turnirju bo nastopila tudi zmagovalka tega tedna Pia ČUK.
Foto: TK ASLitija

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.