Semrajc, Ternar in Kočevar Dešman uspešni, Žitnik, Jakupović in Rampre ne

Ljubljana

Na ITF Futuresu v Prijedoru so bili v prvem krogu uspešni trije naši igralci. Janez SEMRAJC je kot 3. nosilec premagal Srba Sašo STOJISAVLJEVIĆA 76(4) 63, Tomislav TERNAR Avstrijcu Bjornu PROPSTU ni prepustil nobene igre in je zmagal 60 60, Tom KOČEVAR DEŠMAN pa je bil boljši od Nemanje KONTIĆA iz Črne Gore 62 64. Izpadel je samo Tilen Tilen, ki ga je premagal Hrvat Antonio SANČIĆ, ki bo naslednji nasprotnik Janeza SEMRAJCA. Tom KOČEVAR DEŠMAN bo igral proti Madžaru Viktorju FILIPENKU, Tomislav TERNAR pa proti Arseniji ZLATANOVIĆU iz Srbije. Na ženskem turnirju v brazilski Itaparici je v prvem krogu izpadla Dalila JAKUPOVIĆ. Premagala jo je Cecilia COSTA MELGAR iz Čila z 16 62 75. V Carsonu, ZDA, je Petra RAMPRE nastopila na ITF turnirju z nagradnim skladom 50.000 $. Proti Američanki Shelby ROGERS je bila za malo prekratka in je srečanje izgubila z rezultatom 6-3 3-6 6-7(4) .