Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Bergantov memorial 2011 - v četrtfinalih še sedem naših igralk in igralcev

Ljubljana, 20.5.2011

Na Bergantovem memorialu v Mariboru je četrtfinale dočakalo 7 naših igralk in igralcev. V tretjem krogu so jo najslabše odnesla dekleta do 16 let, saj sta se od sedmih igralk v četrtfinale uvrstili samo dve, Eva ZAGORAC in Natalija ŠIPEK. Tudi pri fantih sta v konkurenci do 16 let ostala dva naša predstavnika, Matic ŠPEC in Rok SITAR. Pri fantih do 14 let smo brez predstavnikov ostali že v tretjem krogu, še vedno pa zelo suvereno igrajo naše štirinajstletnice. V četrfinale so se uvrstile tri in sicer Nina POTOČNIK, ki v prvih dveh krogih ni izgubila nobene igre, Manca PISLAK in Tamara ZIDANŠEK. V konkurenci dvojic tako pri fantih kot pri dekletih do 14 let nimamo več predstavnikov, saj najboljša dekleta do 14 let nastopajo v višji kategoriji. V konkurenci 16. letnikov pa sta se pri fantih v polfinale uvrstila Domen GOSTINČAR in Matic ŠPEC, pri dekletih pa bomo v polfinalu videli slovenski obračun med Manco PISLAK in Tamaro ZIDANŠEK ter Pio BRGLEZ in Saro PALČIČ.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.