Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Prvi Sportforum o tenisu uspel

Ljubljana, 18.5.2011

V ljubljanskem City teatru se je odvil prvi Sportforum o tenisu, ki je privabil priznana teniška imena in lepo število teniških privržencev, ki so imeli priložnost slišati njihova mnenja o dogajanjih v svetovnem tenisu, njihove poglede na slovenski tenis, mnenja katera pot naj bi bila prava pri razvoju igralcev in še marsikaj zanimivega iz zakulisja teniških turnirjev. Prisotne je pozdravil predsednik TZS Marko UMBERGER, v razpravi, ki jo je dobro moderiral Gregor KRUŠIČ pa so sodelovali dr. Aleš FILIPČIČ, Tina KRIŽAN, Blaž KAVČIČ, Slavko RASBERGER, Maja MATEVŽIČ in Blaž TRUPEJ. Podjetje Babolat je ob koncu sodelujoče nagradilo z lepimi nagradami, vsi pa so se strinjali, da je prireditev upela in da so takšna srečanja več kot dobrodošla in potrebna.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.