Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Petra v polfinalu, Gregorc poražen v četrtfinalu, Srebotnikova v polfinalu

Ljubljana, 14.5.2011

Petra RAMPRE se na turnirju z nagradnim skladom 50.000 $ v ZDA ne ustavlja. Uspešna je bila tudi v četrtfinalu, ko je premagala Američanko Asio MUHAMMED 62 46 75 in tako dosegla enega najboljših rezultatov v zadnjih letih. V polfinalu bo igrala proti Američanki Juliji BOSERUP. Na WTA turnirju v Rimu se je Katarina SREBOTNIK v paru s Kveto PESCHKE uvrstila v polfinale igre dvojic, kjer pa nista bili uspešni.
Dvojica Vania KING (Zda)/ Yaroslava SHVEDOVA (Kaz) je dobila polfinalno srečanje z izidom 76(4) 62. V četrtfinalu Futuresa v ZDA pa je izgubil tudi Luka GREGORC. Izločil ga je Lester COOK iz ZDA z rezultatom 76(3) 46 64. V Bruslju so se danes začele kvalifikacije WTA turnirja z nagradnim skladom 618.000 $. Za nastop v glavnem turnirju se bori Andreja KLEPAČ. V prvem krogu je igrala proti Jasmini TINJIĆ iz BiH in bila uspešna. Zmagala je z rezultatom 62 26 62. V drugem krogu bo igrala s 5. nosilko kvalifikacij, Američanko Irino FALCONI.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.