Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Maša Zec Peškirič v drugem krogu, Tomislav Ternar in Miha Mlakar v glavnem turnirju

Ljubljana, 10.5.2011

Od naših igralk, ki ta teden nastopajo na mednarodni sceni je bila na ITF turnirju v Saint Gaudensu, v Franciji uspešna Maša ZEC PEŠKIRIČ, ki je v prvem krogu premagala Švicarko Conny PERRIN 61 75 in bo v drugem krogu igrala proti Rusinji Vesni DOLONTS. Na ITF turnirju v Raleighu, ZDA, bo Petra RAMPRE igrala proti Američanki Alexandri STEVENSON. V New Delhiju je bila Anja PRISLAN v žrebu glavnega turnirja, vendar ni nastopila. Uspšna pa je bila v Avstriji na mladinskem ITF turnirju 2. ranga Maša MARC, ki se je že uvrstila v drugi krog, kjer bo njena nasprotnica Ukrajinka Oleksandra KORASHVILI. Na moškem Futuresu v Sarajevu sta bila v zadnjem krogu kvalifikacij uspešna Tomislav TERNAR in Miha MLAKAR, ki sta se v glavnem turnirju pridružila KOČEVAR DEŠMAN Tomu in ŽITNIK Tilnu. Slednji je tudi že odigral srečanje prvega kroga in izgubil proti Srbu Arseniji ZLATANOVIĆU z rezultatom 16 16.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.