Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Petra Rampre uspešno čez kvalifikacije, V Doboju uspešna Jarc in Ternar

Ljubljana, 4.5.2011

Nadaljujejo se turnirji po svetu, tudi z udeležbo naših igralcev. V ZDA je na ITF turnirju z nagradnim skladom 50.000 $ Petra RAMPRE v kvalifikacijah zmagala še tretjič in se uvrstila v glavni turnir. Tu bo v prvem krogu igrala z Ukrajinko Irino BURYACHOK. Na moškem Futuresu v Doboju nadaljujeta z zmagovitim nizom Rok JARC in Tomislav TERNAR. Pouspešnem nastopu v kvalifikacijah sta zmagala tudi v prvem krogu glavnega turnirja. Rok JARC je premagal 4. nosilca, Srba Ivana BIJELICO 67(5) 63 64, Tomislav TERNAR pa Hrvata Anteja BILIĆa s 76(3) 63. Od nadaljnjega tekmovanja sta se v prvem krogu poslovila Tom KOČEVAR DEŠMAN in Martin RMUŠ. V Pratu je bila na mladinskem ITF turnirju 2. ranga v prvem krogu glavnega žreba uspešna Maša MARC, ki je premagala 8. nosilko, 133. igralko mladinske svetovne lestvice, Mehičanko Marcelo ZACARIAS 0-6 6-0 6-3.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.