Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Andreja Klepač v glavnem turnirju

Ljubljana, 1.5.2011

Andreja KLEPAČ se je po odličnem nastopu v kvalifikacijah uvrstila v glavni žreb močnega ITF turnirja v Cagnes Sur Meru v Franciji z nagradnim skladom 100.000 $. V zadnjem krogu kvalifikacij je Marto DOMACHOWSKO premagala kar s 60 60. V drugem krogu kvalifikacijskega turnirja ATP Challengerja v Savannahu je Luka GREGORC še drugič zmagal. Premagal je Kanadčana Kamila PAJKOWSKEGA 60 60 in se bo za vstop v glavni turnir pomeril s Filipincem Rubenom GONZALESOM.
V drugem krogu ATP Challengerja v Pragi je Janez SEMRAJC izgubil s Francozom Guillaumom RUFINOM 63 62.
Na turnirju serije Futures v Doboju so v kvalifikacijah doslej izpadli Matej LELJAK, Miha MLAKAR, Mike URBANIJA, Rok JARC in Marko STOSIĆ, v zadnji krog kvalifikacij pa sta se prebila Tilen ŽITNIK in Tomislav TERNAR.
V prvem krogu kvalifikacij na močnem mladinskem turnirju 2. ranga v italijanskem Pratu sta bili v prvem krogu kvalifikacij uspešni Maša MARC in Julija JAUK, v drugem krogu je nato Julija izgubila, Maša pa zmagala, a izgubila v zadnjem krogu kvalifikacij. Kljub temu se je uvrstila v glavni turnir kot srečna poraženka.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.