Polona Hercog zaradi poškodbe gležnja končala z nastopi v Fesu

Ljubljana

Polona HERCOG je morala zaradi poškodbe gležnja, ki jo je staknila na včerajšnji tekmi dvojic predati srečanje drugega kroga posameznic in dvojic na turnirju v Fesu. V sporočilu je zapisala :" Včeraj sem si med igro dvojic v eni od akcij zvila gleženj. Kljub bolečini sem srečanje odigrala do konca, saj sem upala, da ni nič hujšega. Preko noči pa se je pojavila oteklina in po današnjem zdravniškem pregledu drugega kot predaja ni preostalo.Natančnejši pregledi v Barceloni bodo pokazali pravo stanje poškodbe, Upam, da ni kaj hujšega, saj končno dobivam spet pravi občutek na igrišču in si najmanj želim pavze ravno v tem delu sezone". Tudi mi upamo in želimo, da bi Polona poškodbo čim prej pozdravila in nadaljevala z uspešnimi nastopi, kot jih je začela na tekmah pokala Fed v Kopru.