Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Domen Gostinčar in Eva Zagorac zmagovalca turnirjev do 16 let

Ljubljana, 31.12.2010

Zmagovalca turnirjev do 16 let v Litiji in Domžalah sta postala Domen GOSTINČAR (ŽTKMB) in Eva ZAGORAC (ŽTKMB). V Litiji sta se za zmago pomerila Domen GOSTINČAR in Matic ŠPEC. Gostinčar bi moral v polfinalu igrati proti Maksu TEKAVCU, ki pa je srečanje zaradi poškodbe prsta predal in namesto na igrišču končal pri zdravniku, Matic Špec pa je bil v drugem polfinalu boljši od klubskega kolega Roka SITARJA. Finalno srečanje je dobil Domen GOSTINČAR, kateremu je Matic ŠPEC po izgubljenem prvem nizu s 67 (0) in vodstvu GOSTINČARJA v drugem nizu z 20, srečanje predal. Zanimivo in posnemanja vredno potezo je pripravil TK ASLIT, ki je rezultat srečanja v živo prenašal na svoji spletni strani. V Domžalah je pri dekletih suvereno slavila Eva ZAGORAC (ŽTKMB), ki je en niz oddala le Sari PALČIČ, v finalu pa brez težav premagala drugo nosilko Ano OPARENOVIČ (CELJE) 61 60.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.