Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Pričakovani zaključni obračuni na domačih tekmovanjih

Ljubljana, 5.12.2010

Na turnirjih, ki se igrajo ta konec tedna doma doslej nismo videli obilice presenečenj, kar pomeni, da favoriti pričakovano zmagujejo in se pojavljajo v polfinalnih in finalnih obračunih. Večina teh se bo odigrala v ponedeljek. Na turnirju deklet do 12 let bosta v finalu igrali prva in druga nosilka Lara PROSENJAK in Kristina NOVAK. Na B turnirju se nosilke niso izkazale, saj sta v finalu igrali nepostavljeni Nina KOLAR in Anja TRBEŽNIK. Zmagovalka je postala Anja TRBEŽNIK. Na turnirju fantov do 12 let sta finalista 1. in 2. nosilec Anže ARH in Žan DIEMAT GORENEC, na B turnirju pa se bosta v finalu pomerila David PETROVIČ in David ROJ. Na turnirju deklet do 16 let bosta o zmagovalki odločili tretja nosilka Sara PALČIČ, ki je v polfinalu izločila prvopostavljeno Laro KRALJ in druga nosilka Natalija ŠIPEK. Tudi v Kranju v zaključku ni presenečenj. Finale se bo odvijal med Maksom TEKAVCEM in Maticem ŠPECOM, ki sta bila na turnirju 1. in 2. nosilec.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.