Ta konec tedna FIN1 do 12 let in OP 16 fantje in dekleta

Ljubljana

Ta konec tedna se bosta igrala turnirja v dveh starostnih kategorijah. Na igriščih TK Jaki v Ljubljani (A in B turnir za deklice), TK Radomlje (dečki A) in Olimpija Ljubljana (dečki B), potekajo finalni turnirji za deklice in dečke do 12 let, ki so se nanje uvrstili na podlagi rezulatov Round Robin turnirjev, ki so se igrali prejšnji konec tedna. Zasedbi turnirjev sta zelo močni, saj nastopajo praktično vsi najboljši. Pri fantih je prvi nosilec Anže ARH, pri deklicah pa Lara PROSENJAK. Na B turnirju je pri fantih najvišje uvrščen Petja KOKELJ, pri dekletih pa Tinkara KOVAČ. Na A turnirju deklet do 16 let manjkajo prve štiri igralke iz jakostne lestice, prva nosilka je tako Lara KRALJ. Turnir fantov, ki se igra v Kranju pa bo predstavljal obračun najboljših. Nastopa prvih pet igralcev iz jakostne lestvice, na vrhu žreba pa je Maks TEKAVEC. Vabljeni na ogled tekem.