Luka Volk izločil Tekavca, Lara Volk pa Pislakovo

Ljubljana

Tudi na mastersu do 14 let, ki se je danes začel v Litiji ni šlo brez presenečenj. Največje je pripravil Luka VOLK iz Kranja, ki je premagala prvega nosilca in prvega favorita za osvojitev naslova Maksa TEKAVCA. Rezultat je bil 36 63 64. Aleš GERMIČ je s 62 64 izločil četrtega nosilca Žigo GABRA, medtem ko sta se drugi in tretji nosilec, Rok KRIŽAJ in Domen GOSTINČAR brez težav uvrstila v polfinale. Brez presenečenj tudi ni šlo pri dekletih. Izpadla je druga nosilka Manca PISLAK, od katere je bila boljša Lara VOVK. Lara je slavila 36 63 75. Izpadla je tudi tretja nosilka Lara KRALJ, ki je pri vodstvu Simone REJC 50 v prvem nizu srečanje predala. Zanesljivi sta bili prva in druga nosilka Sara PALČIČ in Natalija ŠIPEK, ki sta se brez težav uvrstili v polfinale.