Pia Čuk in Blaž Bizjak zmagovalca mastersa do 16 let

Bojan

V Litiji se končal drugi letošnji masters, tokrat v kategoriji do 16 let. V nekoliko okrnjeni ženski konkurenci (manjkali sta Nastja Kolar in Maša Marc) je presenetljivo slavila štirinajstletna domačinka Pia ČUK, ki je v finalu premagala prav tako nekoliko presenetljivo finalistko Tino MOHORČIČ 46 75 64.
Pri fantih prvi nosilec, domačin Blaž BIZJAK, ni dovolil presenečenja. Se je pa v finalu vseeno namučil s prav tako presenetljvim finalistom Maksom TEKAVCEM. Tako Pia ČUK, kot Maks TEKAVEC sta na mastersu nastopila kot nepostavljena igralca, zato sta njuni uvrstitvi presenetljivi. A za tiste, ki tenis spremljajo podrobneje, sta njuni uvrstitvi glede na zadnje igre, ki jih prikazujeta in nastope na domači in mednarodni sceni skorajda pričakovani.