Rok Krizaj porazen v finalu Umaga, ta teden nastopajo starejsi vrstniki

Ljubljana

Slabo vreme, prekinitve, prestavljanje in cakanje na izvedbo finala je zal naredilo svoje. Rok KRIZAJ je v finalu zaigral bistveno slabse kot v prejsnjih tekmah turnirja in na zalost izgubil v dveh setih 5:7 in 0:6. Kljub temu je dosegel enega svojih vecjih uspehov. Ta teden pa v Umagu nadaljujeo starejsi vrstniki. Namreč na turnirju ITF do18 let, ki je 1. ranga je v kavlifikacijah že nastopilo nekaj naših igralcev. Pri dekletih je bila uspešna samo Maša MARC, ki se je po dveh zmagah uvrstila v glavni turnir, a bomo tam videli še Nino NAGODE kot srečno poraženko in Pio ČUK, ki bo nastopila s posebnim povabilom. Izpadli sta Mojca FIJAVŽ in Eva RIHTARŠIČ. Pri fantih sta izpadla Blaž BIZJAK in Tine RITTER, kot srečni poraženec se je uvrstil v glavni turnir Matej LELJAK. V glavnem turnirju pa bo nastopil tudi neposredno uvrščeni Nik RAZBORŠEK.