Na turnirjih do 16 let v Litiji in Krškem brez presenečenj

Ljubljana

V Litiji (dekleta) in Krškem (fantje) se končujeta turnirja v kategoriji do 16 let. Turnirja nista prinesla posebnih presenečenj, tako da sta obe finali pričakovani. Pri fantih bomo gledali klubski obračun, saj se bosta za zmago pomerila prvi in drugi nosilec Matic ŠPEC in Rok SITAR, oba člana ŽTK Maribor. Srečanje bo v Krškem ob 16. uri. Tudi pri dekletih ni bilo presenečenj. Potem, ko je prva nosilka Kaja MRGOLE tekmo drugega kola predala, se je v finale, v zgornji polovici žreba, pričakovano uvrstila 3. nosilka Ana OPARENOVIČ iz TK Celje, njena nasprotnica pa bo Tina RUPERT (Benč), ki je bila postavljena za drugo nosilko in v spodnji polovici žreba ni imela nasprotnice, ki bi jo resneje ogrozila. Finale bo v Litiji, v ponedeljek ob 10.00 uri.