Lep uspeh Kristine Novak na "Smrikva bowlu"

Ljubljana

Kristina Novak je na enem najmočnejših turnirjev na svetu za dečke in deklice do 10 let, ki ima ime Smrikva bowl in se igra v Puli, letos pa se ga je udeležilo preko 100 tekmovalcev iz 30 držav, dosegla odličen rezultat. V polfinalu je po odlični igri izgubila s kasnejšo zmagovalko Jeleno Vuković iz Srbije z rezultatom 9/4. Kristina je v januarju 2010 zmagala na še enem izredno močnem turnirju Lemon bowl v Rimu in z uvrstitvijo v polfinale Smrikve dokazala, da spada med najbolj talentirane igralke v svoji kategoriji .Kristinin uspeh so dopolnili tudi ostali člani slovenske ekipe:Tina Cvetkovič in Matic Podlipnik sta se uvrstila med 16 najboljših, Anja Gal in Tom Ašič Kovač sta izgubila v 2. kolu, Lijan Benedejčič in Jan Kupčič pa v 1. kolu. V tolažilnem delu turnirja je Jan Kupčič dosegel 2.mesto.