prijava_e
Novica

Vabilo na Universal Tennis Pro turnirje v Portorožu!


TS


Spoštovani tekmovalci in tekmovalke, vabimo vas, da se prijavite na dva ženska in dva moška UTR turnirja, s skupnim nagradnim skladom 80.000 ameriških dolarjev, ki bosta potekala od 16. do 22. avgusta in od 23. do 29. avgusta 2021 v Portorožu. Člani in članice, ki izpolnjujete spodaj navedene kriterije, se boste lahko pomerili na mednarodni ravni na domačih tleh.


Prijave so odprte za tekmovalce/-ke, ki so napolnili 14 let starosti ter imajo UTR rating vsaj 12,5+ za moške in 10,0+ za ženske (v nekaterih primerih tudi 11.9+ za moške in 9.0+ za ženske, predmet potrditve s strani Universal Tennis). V posameznem turnirju bo igralo 20 tekmovalcev/-k v štirih skupinah, pri čemer se od ponedeljka do petka igrajo round robin tekme, v soboto in nedeljo pa finalne tekme turnirja. Vsak tekmovalec/-ka ima zagotovljenih pet tekem in pri tem prejme minimalno 400 ameriških dolarjev nagradnega sklada, v primeru zmage turnirja pa 3.600 ameriških dolarjev.


Prijave potekajo na spodnjih povezavah:




Uradni hotel dogodka je LifeClass Hotel & Spa, v sodelovanju s katerim smo za vas pripravili posebno ponudbo. Rezervacije potekajo na tej povezavi, s promocijsko kodo: UTRTENIS2021.


Skupaj z vami se na Tenis Sloveniji UTR turnirjev izjemno veselimo, saj  bodo ambicioznim igralkam in igralcem ponudili še večjo konkurenco in dodatne priložnosti za preizkus svojih sposobnosti na mednarodni ravni.


Upamo, da se vidimo na Obali v čim večjem številu.



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.