prijava_e
Novica

Zidanškova po krstnem WTA naslovu: “Zdaj sem prišla še do tega mejnika. Vesela sem, da mi je uspelo.”


TS


Po zgodovinski uvrstitvi v polfinale Rolanda Garrosa je Tamara Zidanšek navdušila še v Lozani, kjer je na turnirju serije WTA 250 prišla do svojega prvega WTA naslova. Najboljša slovenska teniška igralka se bo s ponedeljkom na WTA lestvici uvrstila med najboljših 40.



PREBERITE TUDI:
Tamara Zidanšek dočakala svoj trenutek: V Lozani osvojila prvi WTA turnir!


Izjava Tamare Zidanšek po zmagoslavju v Lozani:

“Vesela sem, da mi je uspelo zmagati. Zdaj sem prišla še do tega mejnika. S polfinalom na OP Francije sem si dokazala, da se lahko borim z najboljšimi. Res sem zadovoljna, da sem v Parizu igrala tako dobro. Pokazala sem, da sem lahko med najboljšimi. Na vseh dvobojih ta teden sem dala vse od sebe in tudi danes je bilo tako. Razmere za igro so bile težke, dvoboja nisem začela najboljše. Po zaostanku z 1:5 pa sem dobila tri igre zapored. Počutje je bilo potem boljše. Ves čas sem si govorila, da se moram boriti, da grem po vsako točko. Pri tenisu se lahko vse spremeni v eni točki, zato sem presrečna, da sem našla način za obstanek v dvoboju.”



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.