prijava_e
Novica

Sara Kovačević navdušila na prestižnem turnirju v Dubrovniku


TS


V Dubrovniku je končan prestižni turnir Dubrovnik DuB Bowl za starostne kategorije U11 in U13. V konkurenci mlajših je s svojimi predstavami navdušila Sara Kovačević, ki je bila vse do zadnjega v igri za naslov najboljše v dvojicah. 



Sara Kovačević (2010) iz TK Maja Matevžič nase vse bolj opozarja tudi na mednarodnih tekmovanjih. V tem tednu se je udeležila priznanega Dubrovnik DuB Bowl turnirja, na katerem je pred leti s turnirsko zmago navdušila Ela Nala Milić. Kovačevićeva je v skupinskem delu tekmovanja premagala vse tri tekmice in se prepričljivo prebila med najboljših 12.


Pot Sare se je nato končala šele v četrtfinalu, kjer Slovenka ni našla poti mimo ene najbolj perspektivnih mladih tenisačic na svetu, Tee Kovačević iz Bosne in Hercegovine, igralke, ki bo nastopila v nedeljskem posamičnem finalu.


Sara Kovačević se je izkazala tudi z igro v dvojicah, kjer se je skupaj z Britanko Julie Orpchal prebila vse do finala. V boju za naslov je slovensko-britanska naveza morala priznati premoč 1. nosilkama, Tei Kovačević in Sophii Santos. 



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.