prijava_e
Novica

Uporaba UTR platforme v prehodnem obdobju


TS


Spoštovani člani SO, kot veste so se s 1. aprilom 2021 vsa tekmovanja pod okriljem Tenis Slovenije (TS) pričela voditi na obeh platformah – Qualitas in UTR. Tekmovalcem to omogoča brezstično plačevanje prijavnin, pridobivanje rezultatov tekem ter izboljševanje njihovega UTR ratinga.


Zato vas sodnike lepo prosimo, če lahko v tem prehodnem obdobju pomagate in se skozi ta proces hkrati počasi seznanjate z novo platformo. Po pogovoru s predstavniki IO SO in TRK, ter z željo, da ne bi prihajalo do morebitnih nejasnosti ali nerazumevanja, bi radi izpostavili naloge vrhovnih sodnikov na tekmovanjih pod okriljem TS:




  • preverjanje seznama plačil na UTR za tekmovanje za katerega so delegirani,

  • opozarjanje neplačnikov ob prihodu na prizorišče tekmovanja, pri čemer vrhovni sodnik tekmovalca ne sme spustiti na prvo tekmo dokler prijavnina ni poravnana,

  • podvajanje žreba oz. vpisovanje rezultatov tekem v UTR sistem,

  • izpolnitev kratkega poročila o prijavninah po končanem tekmovanju o upravičenih odjavah, neigranja po žrebu ipd., ki ga najdete na spletni strani TS v UTR zavihku ali na tej povezavi.


Prav tako vas želimo spomniti, da je v veljavi posodobljeni pravilnik teniških tekmovanj TS, kjer so zapisana spremenjena pravila glede prijavnin (2.1.10), prijav in odjav (2.2.1) ter roka prijav in odjav (2.2.1.1). Pravilnik je objavljen tukaj.


Razumemo, da vsaka novost potrebuje nekaj časa, da se ljudje na njo navadimo. Prav zato upamo, da boste te naloge videli kot priložnost, da se podrobneje seznanite in navadite na UTR platformo, kar bo kasneje tudi pripomoglo k enostavnejšemu prestopu na ta nov program.


Kot do sedaj, vam za morebitna vprašanja in pomoč z novim sistemom ostajam z veseljem na voljo prek telefona 051-271-241 ali elektronske pošte katarina.obranovic@tenis-slovenija.si.


Hvala vsem za skupen trud in sodelovanje.



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.