prijava_e
Novica

Odmev U16: Mrvarjeva najboljša v Krškem, Bajželj v Kranju v finalu odpravil Stolleckerja


TS


Katarina Stefanija Mrvar je zmagovalka turnirja deklet U16, ki je v preteklih dneh potekal v Krškem. Tam se je na B turnirju fantov U16 do naslova prebil še Maj Cerar Žilič, medtem ko je A turnir potekal na igriščih TK Triglav Kranj, kjer je Miha Bajželj v finalu ugnal domačega predstavnika Maxa Stolleckerja. 



Katarina Stefanija Mrvar je na poti do finala brez izgubljenega niza premagala Niko Por, Mio Saro Ribnikar in Karin Dirbnek, v finalnem dvoboju pa bila s 6:4 in 6:1 boljša še od 2. nosilke turnirja Eve Zalokar. V Krškem je te dni potekal tudi turnir fantov U16 B, ki ga je dobil Maj Cerar Žilič. Ta se je v polfinalu precej namučil, da je strl odpor Aleksa Zemljiča, v finalu pa je bil nato s 6:3 in 6:1 boljši od Kolmana.


Turnir fantov U16 A, je potekal na igriščih TK Triglav Kranj. Tam sta se za naslov pomerila Max Stollecker (TR-KR) in Miha Bajželj (TKMED). Prvi je v napetem polfinalu s 4:6, 6:3 in 7:5 premagal Vaala Urankarja, medtem ko je Bajželj s 6:2, 3:6 in 6:4 ugnal Borisa Barjaktarevića. V boju za naslov je več pokazal Bajželj, ki je finalni obračun dobil s 6:3 in 6:4.



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala OTP banka STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.