prijava_e
Novica

Turnir Petrol U18 deklet iz Krškega s spletnim prenosom, na delu tudi kategorija Odmev U14


TS


V prihajajočem vikendu bo znova pestro na slovenskih tleh. Na delo se bodo tokrat podali v starostni kategoriji Petrol U18, prvič po oktobru lani pa bodo na domačem turnirju nastopili tudi dečki in deklice v starostni kategoriji Odmev U14.



Po tem, ko so se v preteklem vikendu prvič po dolgem premoru pomerili v starostnih kategorijah Zala U16 in Lino U12, je zdaj napočil čas za vrnitev igralcev in igralk v starostnih kategorijah Petrol U18 in Odmev U14.


Mlajši predstavniki se bodo predstavili kar na treh turnirjih, saj se bodo fantje pomerili na dveh turnirjih. A turnir bo potekal na igriščih TK Olimpija, B pa bo gostil ŠD Šporn šport (Mengeš). Deklice se bodo za odmeven rezultat borile na igriščih ŽTK Maribor.


Prenose tekem iz Krškega (dekleta U18) boste lahko v živo spremljali TUKAJ (kliknite za prevezavo).


Turnir fantov U18 se bo odvijal v Medvodah, kjer bo vloga 1. nosilca pripadala predstavniku domačega kluba TK Spin Medvode Jobu Japlju. Močnega aduta bodo domačini imeli tudi v Vanji Joksoviću, med najvišje postavljenimi pa bodo še Gordan Fran Mileusnić (ŽTKMB), Grega Grebenšek (MAJA), David Černe (TABRE) in Nik Miković (ŠD_LTA). Na igriščih TK Krško, kjer bodo ta vikend postavljene tudi spletne kamere, bo nastopilo 20 deklet v starostni kategoriji U18. Prva nosilka turnirja je Lana Egart (TR-KR), druga pa Eva Muller Uhan (TC-LJ).


VPISNE IN ŽREBNE LISTE (U14 in U18)



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.