prijava_e
Novica

U16: Barjaktarević in Žnuderlova prva nosilca turnirjev v Ljubljani in Krškem


TS


S kvalifikacijskimi obračuni se je že pričelo tekmovanje v starostni kategoriji Zala U16. Fantje se bodo za naslov merili na igriščih ŠD LTA, medtem ko bomo v konkurenci deklet zmagovalko dobili v Krškem. 



Tudi mlajše kategorije so vendarle dočakale zeleno luč za nastopanje na turnirjih. V tem vikendu se bodo predstavili igralci in igralke v starostni kategoriji U16. V Ljubljani bosta potekala tako A kot tudi B turnir fantov, medtem ko bodo dekleta edini turnir odigrala v Krškem.


Na igriščih ŠD LTA bi na A turnirju vloga 1. nosilca morala pripadati predstavniku TK Spin Medvode Ažbetu Jarcu, a je ta nastop zaradi bolezni odpovedal. Prvi nosilec bo tako Boris Bajraktarević (SL-LJ), sledijo pa mu Nal Sok, Vaal Urankar in Vid Mohar. Na B turnirju bo nastopilo 26 igralcev, kot 1. nosilec pa bo turnir pričel Lan Lamovšek (ŠD_LTA).


Na turnir v Krškem je bilo že neposredno uvrščenih 24 deklet, 8 pa jih je v glavni del turnirja napredovalo skozi kvalifikacijsko sito. Turnir bo močno zasedan, saj bodo na njem nastopile 4 igralke iz elitne 10-erice na lestvici do 16. leta starosti.


SOBOTNI RAZPORED - FANTJE U16


SOBOTNI RAZPORED - DEKLETA U16



 

ŽREB - FANTJE U16 A
ŽREB - FANTJE U16 B
ŽREB - DEKLETA U16



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.