prijava_e
Novica

Tekmovanje do 12 in do 16 let, rok prijav je torek, 16.2.2021


TS


Spoštovani, z velikim veseljem vam sporočamo, da je po dolgem času ponovno mogoča organizacija tekmovanj tudi za mlajše kategorije.




V skladu z objavljenim koledarjem sta za prihodnji konec tedna organizirani tekmovanji:
• tekmovanje do 12 let za deklice v Ljubljani (TK Gibi Šport) in za dečke v Mariboru (ŽTK Maribor), s pričetkom 20. februarja 2021.
• tekmovanje do 16 let za dekleta v Krškem (TK Krško) in za fante v Ljubljani (ŠD LTA), s pričetkom v soboto, 20. februarja 2021.


Prijave za obe tekmovanji se zaključijo v torek, 16. februarja 2021, ob 23.59 uri. Prijavo tekmovalca na tekmovanje administratorji klubov opravite po dosedanjem postopku v sistemu Qualitas. Plačilo prijavnine bo potekalo na lokaciji.


V skladu s posredovanimi pojasnili o novem Odloku o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov, je pogoj za nastop tekmovalca na tekmovanju negativen rezultat PCR ali hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 7 dni (upošteva se dan izvedbe testiranja). Izvide testov lahko preverja zgolj uradna oseba (inšpektor, policist) in odgovornost za izpolnjevanje tega pogoja leži na strani tekmovalcev, njihovih staršev oz. skrbnikov.


Prav tako je potreben negativen rezultat PCR ali hitrega testa za organizatorje, torej organizacijsko osebje prisotno na tekmovanju ter sodnike. Stroške hitrih testov za delegirane sodnike bo krila Tenis Slovenija. Ker pa nam je na Tenis Sloveniji v veliko veselje videti pripravljenost klubov za organizacijo tekmovanj, želimo pristopiti na pomoč s kritjem stroška hitrega testa tudi direktorju tekmovanja in njegovemu pomočniku. Ti dve osebi prosimo, da pri opravljanju testa vzamejo račun na TZS in ga nato posredujejo na irena.pekolj@tenis-slovenija.si.


Za dodatna vprašanja smo vam na voljo prek elektronske pošte pisarna@tenis-slovenija.si ali telefona 051 271 241.


Dogodka bosta potekala brez gledalcev, organizirana v skladu z navodili NIJZ in verjamemo, da se vidimo v čim večjem številu.



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.