prijava_e
Novica

Z našim generalnim sponzorjem nismo nikoli sami


TS


Prilagodljivost je izjemna človeška vrlina v časih velikih sprememb. In s priročnimi sodobnimi rešitvami Zavarovalnica Sava omogoča urejanje zavarovalniških reči priročno, na daljavo. Kako preprosto je to? V novici izveste več. 


V središču naše pozornosti ste vi


Se tudi vi navdušujete nad priročnimi in preprostimi rešitvami? Veste, v mislih imamo tiste, ki nam dodobra olajšajo urejanje reči na daljavo in hkrati prihranijo dragoceni čas. V Zavarovalnici Sava smo prisluhnili ljudem in upoštevali izzive, s katerimi se soočamo v tem letu, ter v življenje poslali sodobne in priročne rešitve, ki vam bodo olajšale poslovanje z našo zavarovalnico.


S tem obračamo perspektivo in v življenje pošiljamo zgodbo, ki spoštuje vaše vrednote in upošteva vaš čas. Razumemo, da nismo mi tisti, ki smo v središču vaše pozornosti, zato se obračamo k vam in v središče pozornosti postavljamo vas.


Vi ste tisti, ki izberete način in čas urejanja reči, povezanih z zavarovanjem, ki je najbolj priročen za vas. Takrat, ko jih zares potrebujete. Ste med tistimi, ki z zavarovalnico reči najraje urejate od koderkoli in kadarkoli? Potem nujno nadaljujte z branjem, kjer boste spoznali načine, s katerimi bo dostop do zavarovalniških storitev za vas še hitrejši, enostavnejši in učinkovit.


S podpisom na daljavo boste uredili zavarovanje hitro in enostavno. Z zastopnikom se boste dogovorili o vsebini zavarovanja in podpisali pogodbo na svoji pametni napravi. Zavarovanje bo urejeno kot bi mignili. Če se boste odločili za življenjsko zavarovanje, vam za potrditev identitete ni več treba osebno v našo poslovalnico. Postopek lahko opravite ob pomoči našega svetovalca kar z video identifikacijo. In ker je bistvo zavarovanja zagotavljanje varnosti v primerih, ko vendar ne gre vse po načrtih, nam manjka še en pomemben del. Kaj storiti, ko nastane škoda? V tem primeru lahko zavarovalni primer prijavite na naši spletni strani. Če bo cenilec ocenil, da je potreben ogled, vam bo predlagal, da to uredita s postopkom ogleda škode na daljavo, tako da se bosta povezala z video klicem.


Če vam je takšen način poslovanja blizu in vam pride prav, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in še podrobneje spoznate sodobne rešitve, ki vam bodo olajšale zavarovalniške opravke na daljavo. Če pa ste še zmeraj bolj naklonjeni osebnemu stiku in se želite v živo pogovoriti s svetovalcem, pokličite na 080 19 20 ali pišete na info@zav-sava.si. Povezali vas bomo z zastopnikom, ki bo skrbel za vsa vaša zavarovanja in zavarovalne primere. Da ne boste nikoli sami.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.