prijava_e
Novica

BRESKVARJEV MEMORIAL V ŽIVO: Zupančičeva po Krškem osvojila še OP Ljubljane, sledi še moški finale


TS


Na igriščih Teniške akademije Breskvar so na Telemach članskem odprtem prvenstvu Ljubljane pred nami zgolj še zaključni boji. Ponedeljkov program se je pričel ob 10. uri, in sicer z obema ženskima polfinaloma.



Nedelja je na tepih igriščih TA Breskvar postregla z vsemi tekmami 2. kola in kasneje še s četrtfinalnimi obračuni, v ponedeljek pa bomo že dočakali tudi obe končni odločitvi.


Že ob 10. uri sta se pričela oba ženska polfinalna obračuna. Za finalno vstopnico sta se na eni od tekem med seboj pomerili Isabel Blažević (TK Branik Maribor) in Anali Kočevar (TK Spin Medvode), istočasno sta na igrišče stopili še Nika Zupančič (TK Krka Otočec) in Anja Trbežnik (ŠD LTA). Zmage z 2:0 sta se veselili Blaževićeva in Zupančičeva.


V moški konkurenci sta se v polfinale uvrstila tako 1. kot tudi 2. nosilec. Jan Kupčič (TK Terme Ptuj) bo finale lovil proti Sebastianu Dominku (ŽTK Maribor), medtem ko bo Matica Dimica (TK Triglav Kranj) izzval Gašper Bezjak (ŽTK Maribor).


Tekme članskega Odprtega prvenstva v TA Breskvar lahko v živo spremljate TUKAJ (kliknite za prevezavo).


Telemach OP Ljubljana (Breskvarjev memorial)


REZULTATI GLAVNEGA DELA TURNIRJA
Moški
Ženske


PONEDELJKOV RAZPORED



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.