prijava_e
Novica

Obiskali smo najuspešnejši slovenski teniški klub


TS


V projektu Teniško aktivni! nas ta teden čaka nova vaja. Obiskali smo ŽTK Maribor, ki je tudi letos postal najboljši teniški klub v Sloveniji. To nagrado je za izjemne uspehe igralcev in igralk na državnem in mednarodnem nivoju prejel že osemnajstič zapored.


V vlogi trenerja - demonstratorja se je tokrat predstavil glavni trener ŽTK Maribor, mag. Tomaž Berendijaš. Ker smo osnove servisa, forehanda in voleja že spoznali, se je Berendijaš posvetil bekendu. Tega je preveril in nato izboljšal pri teniškemu zanesenjaku iz Maribora, Andreju.


Video: https://www.facebook.com/tenisslovenia/videos/481571979477462.


Projekt Teniško aktivni! je nadaljevanje projekta Ostani doma in bodo teniški aktiven v katerem smo v prvi polovici leta predstavili kar 35 teniških vaj. Projekt je tudi tokrat razdeljen v dva dela. Prvi sklop zajema teniške vaje, ki jih predstavljajo najboljši slovenski trenerji. V drugem delu pa potekajo zanimivi pogovori s slovenskimi igralci in igralkami, trenerji in ostalimi ljubitelji naše prelepe igre. Pogovore vodi Anže Bašelj.


S projektom želimo povečati popularnost tenisa, poskrbeti za informativnost in izobraževalnost.  Ljubiteljem in ljubiteljicam tenisa želimo pomagati pri pridobivanju novega znanja s pomočjo najboljših in najbolj kredibilnih ljudi, ki delujejo v slovenskem tenisu.


Ne spreglejte pa tudi e-bilten Tenis Slovenije, katerega smo letos za vas pripravili elektronski obliki in ga najdete na spletnem mestu http://www.teniska-zveza.si/bilteni/bilten-2020/. S klikom na »Prikaži bilten 2020« ga lahko prelistate in poiščete vse podrobnosti letošnjega nenavadnega leta.



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.