Obvestilo o odpovedi tekmovanj pod okriljem TS za mesec november in december

TS

Spoštovani predstavniki teniških klubov in članov TS, v nadaljevanju vam pošiljamo obvestilo o prestaviti tekmovanj.

Predstavnike klubov prosimo, da pri vseh tekmovalcih od leta 2020 dalje, OBVEZNO izpolnite manjkajoči podatek KRAJ rojstva in ločeno NASLOV (pri naslovu sedaj hišno številko izbrišete in jo kopirate v svojo alinejo) in HIŠNO ŠTEVILKO. Vsi klubi, kateri ste to že storili, se vam zahvaljujemo, vse ostale, ki boste navedeno še naredili, pa vas prosimo, da nas po opravljenem vnosu OBVEZNO obvestite, saj poznejše vnose težko v popolnosti sledimo, oziroma ugotovimo brez vašega obvestila.

Hvala za razumevanje in sodelovanje. V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na VNP Žigo Ham Kacina.

Odpovedana tekmovanja

Spoštovani predstavniki teniških klubov, članov TS, obveščamo vas, da smo zaradi trenutne situacije in ukrepov pristojnih institucij, primorani odpovedi tekmovanja RR1 do 12 let, od 7. do 8. novembra, OP1 do 16 let od 7. do 9. novembra, OP1 8-11 let od 14. do 15. novembra, RR1 do 14 let od 14. do 15. novembra, OP1 do 18 let od 14. do 16. novembra, FIN1 do 12 let in OP2 do 16 let
od 21. do 23. novembra, FIN1 do 14 let od 28. do 30. novembra.

Sledeča tekmovanja prestavljamo na kasnejši termin, OP2 člani dvojice od 21. do 22. november, RR2 do 12 let od 5. do 6. december, DP do 18 let od 7. do 10. december in DP člani dvojice od 12. do 13. december.

V primeru nespremenjene situacije, bomo nadaljnja tekmovanja od 8-11 do 18 let, primorani odpovedati. V tem primeru bomo objavili obvestilo predvidoma 14 dni pred pričetkom tekmovanja..

Vse odpovedi in prestavitve tekmovanj si lahko ogledate v koledarju tekmovanj TUKAJ

Preberi več