prijava_e
Novica

Vabilo na članski turnir Tenis Slovenija 'Memorial Borisa Breskvarja'


TS


Kljub nepričakovanim izzivom in nenehnim prilagajanjem, smo v teh zapletenih časih hvaležni za podporo naših tekmovalcev, organizatorjev in sponzorjev, kar spodbudno govori o pomembni vlogi tenisa pri nas.



V veliko veselje nam je, da lahko povabimo vse člane/-ice na Državni pokal »Memorial Borisa Breskvarja« za posameznike, z nagradnim skladom 2000 €, ki bo potekal od četrtka, 3. do ponedeljka 7. decembra 2020 v TA Breskvar, Ljubljana, s pričetkom glavnega turnirja v soboto, 5. decembra 2020.


Žreb za kvalifikacije bo v sredo, 2. decembra 2020, v katerih se bo pomerilo 32 tekmovalk in 32 tekmovalcev. Žreb za glavni turnir pa bo v petek, 4. decembra 2020, v katerega se bo uvrstilo najboljših 30 tekmovalk in 30 tekmovalcev. Rok za prijave na turnir je torek, 1. decembra 2020 do 23.59 ure. Pozne prijave niso mogoče.


Pozor - potek plačila prijavnine tokrat nekoliko drugače!


Na Tenis Sloveniji želimo biti v koraku s časom, zato bo proces plačila prijavnine za letošnji Breskvarjev memorial izpeljan prek svetovno znane platforme Universal Tennis Rating (UTR), ki že nekaj časa navdušuje svet tenisa. Ta način plačevanja prijavnine na tekmovanje bo praksa tudi v prihodnje. Poleg praktičnosti in enostavnosti želimo zagotoviti predvsem varnost tako tekmovalcev kot tudi organizatorjev v času velike možnosti prenosa virusa.


Postopek prijave tekmovalca na tekmovanje administratorji klubov opravite po dosedanjem postopku v sistemu Qualitas. Za plačilo prijavnine pa mora vsak tekmovalec ustvariti svoj profil na MyUTR.com strani, kar stori tako, da v zgornjem desnem kotu te povezave izbere gumb »Join« in sledi podrobnim navodilom opisanim tukaj. Po zaključku ustvarjanja profila tekmovalec obišče UTR stran Tenis Slovenije, kjer v zavihku »Events« izbere Breskvarjev memorial in opravi plačilo prijavnine. Prijavnina za kvalifikacije (25 €) in glavni turnir (30 €) se mora opraviti izključno prek UTR strani do dneva pred prvim nastopom. Plačilo prijavnine na dan tekmovanja na licu mesta žal ne bo mogoče. V primeru upravičenega izostanka se znesek prijavnine povrne dan po zaključku tekmovanja.


Za pomoč pri ustvarjanju profila in plačilu smo vam na voljo preko pisarna@tenis-slovenija.si ali telefona 031 710 303.


Dogodek bo organiziran v skladu z navodili NIJZ in verjamemo, da se vidimo v čim večjem številu.

>

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.