prijava_e
Novica

OP KRŠKO - po 1. dnevu: Dirnbekova napredovala brez izgubljene igre, zanesljiva tudi Obrul in Planinšek


TS


V petek so bili v Krškem odigrani vsi obračuni uvodnega kola glavnega dela članskega Telemach OP Krško. Za las je proti Tajdi Zalokar celo kožo izvlekla 7. nosilka Ana Lanišek, 1. kolo pa je že bilo uvodno za 3. nosilca Primoža Vovka. 



Vse tekme lahko v živo spremljate TUKAJ.


Uvodni obračun med Maticem Sotlerjem (TK Brežice) in Aljažem Zajcem (TK Krško) je pripadel prvemu. V nadaljevanju se je v petek zvrstilo celo vrsto dobrih in izenačenih dvobojev, med katerimi gre izpostaviti obračun med Tilnom Kovačem (TK Terme Ptuj) in Primožem Vovkom (TK Spin Medvode). Po dveh napetih podaljšanih igrah je zmagovalca odločil tretji niz, ki ga je z rezultatom 10:6 dobil Kovač.


Pri članicah je po predaji Ule Jamar (TD Slovan) brez boja v 2. kolo napredovala Jelena Kovačevič (TK Portovald), najbolj napeto pa je bilo na obračunu med Ano Lanišek (TK Radomlje) in Tajdo Zalokar (TK Triglav Kranj). Zmagovalko je odločil tretji niz, ki je z rezultatom 10:7 pripadel 7. nosilki Ani Lanišek. Tretji niz sta morali odigrati tudi Nika Zupančič (TK Krka Otočec) in Ana Oparenovič (TK Krško). Napredovanja se je razveselila Zupančičeva.


Najbolj zanesljivo so prvo oviro preskočili Nejc Marič (TK Brežice), Nick Cmager (TK Branik Maribor), Tino Kovačič (ŽTK Maribor), Filip-Jeff Planinšek (TK Terme Ptuj), Matic Sotler (TK Brežice), Lun Obrul (ŽTK Maribor) in Karin Dirnbek (TK Krško), ki so v celotnem obračunu izgubili le dve igri ali manj.


TELEMACH OP KRŠKO (trda podlaga, dvorana)


VSI PETKOVI REZULTATI - ČLANI


VSI PETKOVI REZULTATI - ČLANICE


RAZPORED - SOBOTA, 7. 11.



ŽREB - ČLANI


ŽREB - ČLANICE



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.