prijava_e
Novica

Priporočilo Tenis Slovenije o načinu plačila prijavnin tekmovalcev


TS


Spoštovani teniški klubi, člani TS, na podlagi priporočil NIJZ in v izogib vrstam, ki nastajajo za časa plačevanja prijavnin s strani tekmovalcev ali njihovih staršev, toplo priporočamo uporabo spletnih plačil oziroma plačilo prijavnin preko poslanega računa.

To pomeni, da bo organizator poslal račun za plačilo prijavnine domicilnemu teniškemu klubu tekmovalca. Domicilni klub pa bo nato račun posredoval tekmovalcu, ki bo dolžan prijavnino poravnati pred pričetkom tekmovanja. V kolikor to ni mogoče, svetujemo plačilo z brezstično plačilno kartico. Do prehoda na popoln sistem spletnega plačevanja, kar je pri Tenis Sloveniji že v pripravljalni fazi, saj želimo člane kar najbolj zaščititi, pristojnim organom pa izkazati kar se da odgovorno delovanje, bo možno tudi t.i. hibridno plačevanje. To pomeni, da bo tekmovalec lahko prijavnino eventualno poravnal tudi fizično na licu mesta tekmovanja. Temu se želimo sicer vsi čim bolj izogniti, zato vas prosimo za podporo in s tem v čim večji meri plačevanje prijavnine preko prejetega računa ali brezstične plačilne kartice. Zavedamo se, da bo do prehoda na spletno plačevanje, hibridno plačevanje za TK pomenilo nekaj dodatnega dela, a v želji po možnosti organizacije tekmovanj, je to zagotovo pravilen pristop, ki ga izraža tudi resorno ministrstvo RS.

Tekmovalci, kateri prijavnino na tekmovanje poravnajo predhodno preko spleta, vendar se tekmovanja upravičeno ne bodo udeležili, jim je organizator prijavnino dolžan v celoti povrniti.

Cilj je, da se bodo od 1. aprila 2021, vse prijavnine za tekmovanja plačevale izključno preko spleta. Do takrat pa predlagamo kombinacijo plačila preko izdanih računov oziroma izjemoma na licu mesta.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.