prijava_e
Novica

Zala U12 dečki in deklice za naslov v TA Breskvar in Mariboru, Kočevarjeva in Sevšek prva nosilca na OP Petrol U18


TS


V zadnjem septembrskem vikendu se bodo v boj za odmeven rezultat znova podali tekmovalci in tekmovalke v starostnih kategorijah Zala U12 in Petrol U18. Odprta prvenstva bodo potekala v Ljubljani, Mariboru, Kopru in na Ptuju. Že so znane tudi žrebne liste. 



Kot prvi so se na igrišča Teniške akademije Breskvar že podali  dečki v starostni kategoriji Zala U12. Kar 43 jih nastopa v kvalifikacijah, 24 pa jih je že neposredno uvrščenih v glavni del tekmovanja. Vloga 1. nosilca bo pripadala Maksimu Despotoviću iz TK Center Court, 2. nosilca Juretu Šiftarju (Zklub), 3. pa Jaki Rakarju (TK Center Court), ki je v preteklem vikendu osvojil B turnir v starostni kategoriji Odmev U14.


V starostni kategoriji Zala U12 bo potekalo tudi odprto prvenstvo za deklice, in sicer na igriščih ŽTK Maribor. V glavni del turnirja so neposredno že uvrščene 4 tekmovalke domačega kluba, skupaj pa se bo na turnirju predstavilo 36 deklic.


V akcijo tudi v kategoriji Petrol U18

V prihajajočem vikendu se bodo v boj za naslov podali tudi v starostni kategoriji Petrol U18. Dekleta bodo nastopala na igriščih TK Luka Koper, fantje pa se bodo predstavili na igriščih TK Terme Ptuj.


Prve štiri nosilke pri dekletih so Anali Kočevar (TK Spin Medvode), Veronika Tita Jurak (ŠD LTA), Rima Kočevar (TK Spin Medvode) in Tina Komac (TK Vanganel), pri fantih pa Grega Sevšek (TK Krško), Vaal Urankar (TK Maja Matevžič), Lan Winterleitner (TK Spin Medvode) in Nikola Puntarič (TD Slovan). Prva dva nosilca sta že neposredno uvrščena v četrtfinale.


ŽREBNE LISTE



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.