Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Zavarovalnia Triglav U8 do U11: V Velenju navdušilo 129 slovenskih teniških upov (FOTO)

TS, 15.9.2020 12:26:00

V preteklem vikendu so se prvič po turnirju v Portorožu znova predstavili najmlajši slovenski upi. Tokrat jih je gostilo Šaleški teniški klub Velenje, ki je na svojih igriščih istočasno gostil tudi člansko odprto prvenstvo. V starostni kategoriji U8 do U11 se je predstavilo kar 129 tekmovalcev.

Tako kot na avgustovskem Tenis Festu, so se najmlajši slovenski teniški upi tudi na igriščih ŠTK Velenje predstavili v osmih različnih kategorijah (mini dečki, mini deklice, midi dečki, midi deklice, dečki U10, deklice U10, dečki U11 in deklice U11). Tekmovanje je potekalo v športnem duhu, najmlajši teniški igralci in igralke pa so še enkrat več dokazali, da se v Sloveniji za teniško prihodnost ni treba bati.

Kar dveh naslovov se je razveselil Jaka Brolih (TK Branik Maribor), turnirske zmage pa so se veselili še Jernej Marinšek (TK Luka Koper), Ingrid Štor (TK Ravne), Nera Andrejaš (TK Krško), Tinkara Novak (TK Spin Medvode), Una Grubešič (GFTA) in Yury Chumakov (TK Olimpija).

VSI REZULTATI (kliknite za prevezavo - najdete jih desno zgoraj)

Tolažilni turnir so osvojili Naja Hat (ŽTK Maribor), Žak Pušnik (TK Slovenska Bistrica), Tinkara Novak (TK Spin Medvode) in Nejc Cedilnik (TA Brežice).

FOTOGALERIJA

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.