prijava_e
Novica

ITF v Radomljah: V četrtek na teren kar 25 slovenskih predstavnikov (foto)


TS


V Radomljah ta teden poteka ITF Radomlje Open 2020, mednarodni teniški turnir do 18. leta starosti. Tudi Slovenija ima na turnirju ogromno svojih adutov, ki bodo danes naskakovali preboj v četrtfinale med posamezniki in v polfinale v konkurenci parov. 




FOTOGALERIJA


Današnji dan v Radomljah prinaša kar 24 obračunov, od tega 16 v posamični konkurenci ter 8 v konkurenci dvojic. Že v 1. kolu smo videli kar nekaj zanimivih obračunov, med katerimi gre izpostaviti predvsem dvoboj med Lunom Obrulom in 2. nosilcem Majem Premzlom, ki ga je po preobratu s 5:7, 6:3 in 6:1 dobil drugi.

Z odlično predstavo se je v 1. kolu izkazala tudi Eva Muller Uhan, ki je v izjemno napetem obračunu s 6:3, 6:7(1) in 6:4 ugnala 1. nosilko turnirja Eleno Karner iz Avstrije.


Četrtkov program se je v Radomljah pričel že ob 9. uri zjutraj. Igralo se bo na 4 igriščih, na vsakem pa bo odigranih po 6 tekem. Znova je pred nami kar nekaj vseslovenskih obračunov.

V posamični konkurenci se bosta za četrtfinalno vstopnico med seboj denimo pomerila Nejc Škorjanc in Bor Artnak, enako pa velja tudi za Anniko Planinšek in Taro Gorinšek, Aljaža Jerana in Sebastiana Dominka, Nejca Žuniča in Maja Premzla ter Petjo Drame in Pio Marijo Rebec.


VSI REZULTATI (kliknite za prevezavo)



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.