Člansko odprto prvenstvo v Velenju pred vrati

TS

Na igriščih ŠTK Velenje, kjer se je pred dnevi z zmagoslavjem domače zasedbe končala veteranska liga, se bo v tem vikendu odvijalo člansko odprto prvenstvo z nagradnim skladom 3.000 evrov. Prvi kvalifikacijski obračuni na sporedu že v petek, 11. septembra.

V Velenju se bodo predstavili tako člani kot tudi članice. Tako kot v Portorožu, se bodo tekme igrale na 2 osvojena niza, v primeru izenačenja na 1:1 sledi podaljšani tie-break tretjega niza. Zmagovalec in zmagovalka bosta prejela po 700€, finalista po 400€.

V ženski konkurenci je zaenkrat prijavljeno 8 tekmovalk, večja konkurenca pa se obeta v moškem turnirju, na katerega se je do sedaj prijavilo 18 tekmovalcev. Zaenkrat vse kaže, da bo vloga 1. nosilca pri moških pripadala Tinu Kovačiču (ŽTK Maribor), pri ženskah pa Kristini Tini Godec (TK As Litija).

Istočasno se bo v Velenju odvijalo tudi odprto prvenstvo v starostni kategoriji Triglav U8 - U11.

Preberi več