prijava_e
Novica

Veterani iz ŠTK Velenje izločili branilce naslova; za lovoriko proti Trboveljčanom


TS


Prva sobota v mesecu septembru je postregla z obema polfinalnima obračunoma v veteranski ligi. Teniški igralci TK Branik Maribor in ŽTK Maribor so lovili še tretji zaporedni finale, a bili tokrat oboji neuspešni. Do prepričljivih polfinalnih zmag so se prebili Velenjčani in Trboveljčani, ki se bodo v nedeljo za naslov pomerili v Velenju. 


V preteklih dveh sezonah je imela veteranska liga vselej enak razplet. V finalu so se pomerili tenisači TK Branik Maribor in ŽTK Maribor, naslova pa se je veselili prvi. To leto bo drugače, saj se v finale ni uspelo prebiti nobeni izmed mariborskih ekip.


V svoj prvi finale po letu 2017 uvrstili tenisači ŠTK Velenje, ki so bili prepričljivo s 7:2 boljši od Branika. Za naslov se bodo Velenjčani na domačem terenu že jutri, v nedeljo, 6. septembra, pomerili proti TK Trbovlje, ki je v drugem polfinalu s 6:3 ugnal ekipo ŽTK Maribor.


Ko so se Velenjčani in Trboveljčani pomerili v rednem delu sezone, so se v Trbovljah tesne zmage s 5:4 veselili tenisači ŠTK Velenje.



Seznam vseh igralcev v veteranski ligi



Veteranska liga


PLAY OFF


Polfinale, 5.9.2020
ŠTK Velenje : TK Branik Maribor 7:2
TK Trbovlje : ŽTK Maribor 6:3

Finale, 6.9.2020 (Velenje)
ŠTK Velenje : TK Trbovlje



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.