Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Bedene o novem združenju: Federer je proti zaradi osebnih interesov (video)


TS, 31.8.2020 16:54:00

Najvišje uvrščeni slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je že pred dnevi strnil vtise po turnirju serije Masters v New Yorku in povedal nekaj besed o svojem nasprotniku v 1. krogu Odprtega prvenstva ZDA, tokrat pa je z novinarjem Anžetom Bašljem spregovoril o pogojih v ZDA in o novem združenju, katerega ustanovitev je 30. avgusta potrdil Novak Đoković.


Voditelj pogovora Anže Bašelj je 53. igralca sveta "zmotil" med gledanjem NBA tekme med Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers, na kateri je znova vidno vlogo odigral slovenski as Luka Dončić. Bedene si je vzel čas, povedal da se v New Yorku počuti odlično, med drugim pa se dotaknil tudi protesta za rasno enakopravnost, ki se je v ZDA pred kratim zgodil pred dnevi.


Bedene je v pogovoru potrdil, da je postal član novega združenja PTPA, povedal pa tudi zakaj ideje po njegovem mnenju ni podprl Roger Federer.


Videoposnetek pogovora si lahko ogledate TUKAJ (kliknite za prevezavo).

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.