prijava_e
Novica

VABILO: Ob 120-letnici tenisa v Novem mestu tudi Futures turnir na Otočcu


TS


Vabimo vas na ženski profesionalni ITF turnir Krka Open Otočec 2020, z nagradnim skladom 15.000 €. Tekmovanje bo potekalo od 31. avgusta do 6. septembra 2020, na igriščih teniškega centra Otočec, udeležilo pa se ga bo tudi lepo število slovenskih teniških igralk. 



"Teniški klub Krka Otočec bo letos organiziral največji teniški dogodek v Sloveniji, ženski ITF turnir z nagradnim skladom 15.000 USD - Krka Open Otočec 2020. S posebnim zadovoljstvom lahko napovemo, da se bodo v boj s profesionalnimi igralkami podali tudi mladi članici TK Krka Otočec, Nika Zupančič in Živa Falkner, ki sta s svojimi rezultati in marljivim delom prislužili udeležbo," je pred izvedbo turnirja povedal predsednik TK Krka Otočec Vinko Zupančič, ki je zatrdil, da v klubu ves čas skrbno spremljajo tudi stanje v svetu z okužbo Covid-19.


Vse podrobnosti najdete tukaj.

Zaradi zagotavljanja preventivnih varnostnih ukrepov zaradi Covid-19, vas vljudno prosimo za potrditev vaše prisotnosti gospodu Petkoviču (andrej.petkovic@krka.biz; 031316715).


Ob Zupančičevi in Falknerjevi so na listi igralk od Slovenk zapisane še Veronika Erjavec, Manca Pislak, Pia Lovrič, Tina Cvetkovič, Tina Kristina Godec, Anali Kočevar, Tara Gorinšek, Alja Belinger, Annika Planinšek, Sara Čimzić in Marija Venta.



Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.