Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

VRHUNCI: Hercogova 2. igralko sveta na igrišču zadržala 2 uri in pol (video)


TS, 12.8.2020 15:48:00

Na turnirju serije WTA International v Pragi smo še tretjič spremljali obračun med Simono Halep in Polono Hercog. Tudi tretji dvoboj je pripadel Romunki, a 29-letna Mariborčanka je še enkrat več dokazala, da se lahko ob dobrem dnevu kosa z vsako tenisačico na svetu.VEČ O TEKMIDvoboj, ki ga je 2. igralka sveta Simona Halep dobila z rezultatom 6:1, 1:6 in 7:6(3), je trajal kar 2 uri in 32 minut. S pohvalami na račun igre Polone Hercog po tekmi ni skoparila niti Romunka. "Vedela sem, da me čaka težak obračun. Vsi najini obračuni so bili zelo težki in zelo dolgi," je dejala Halepova in dodala: "Dobro me pozna, igrali sva že v mlajših kategorijah. Spreminja ritem igre, uporablja 'drop' udarce, malce mehkeje, nato pa znova močneje, kar mi je oteževalo delo."


Za Hercogovo je bil to sicer še drugi poraz na drugi tekmi po epidemiji Covid-19. Prvi obračun je Štajerka odigrala pretekli teden v Palermu, kjer jo je presenetila domača povabljenka Elisabetta Cocciaretto, ki je kasneje ugnala tudi Hrvatico Donno Vekić.


POVEZAVA DO DALJŠIH VRHUNCEV (8-minutni videoposnetek)Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.