Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Z malo sreče na turnir v Barcelono!

TS, 30.7.2020 10:18:00

Kljub odpovedi ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open se bo tudi letos Portorož teniško obarvan.

Najprej bo na sporedu Odprto prvenstvo (OP4) za člane, na katerem bodo prisotni vsi najboljši slovenski igralci in igralke, ki takrat ne bodo v tujini. Kot vsako leto pa bo potekal tudi teniški festival, tekmovanja v vseh starostnih kategorijah, kjer se bodo na enem mestu zbrali vsi teniški upi.

V kolikor bo mogoče, bodo organizirani tudi korporativni dogodki, kjer bo šport povezan tako z zabavo kot tudi poslom. Celotna prireditev bo potekala v skladu s priporočili pristojnih organov.

Vsi se strinjamo, da je lepo zmagati, a menimo tudi, da je še pomembneje sodelovanje in užitek v igri. Zato smo se odločili, da bomo med vsemi prijavljenimi na Tenis Fest izžrebali nagrajenca, ki prejme vstopnici za ogled turnirja ATP Barcelona Open Banc Sabadell 2021 in letalski vozovnici za Barcelono!!

Preberi več

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.