prijava_e
Novica

Prireditev Igrajmo tenis že v soboto


TS


V Ljubljanskem BTC Cityju bi morala tudi letos potekati tradicionalna prireditev Igrajmo tenis! Najbolj množičen teniški dogodek za najmlajše je bil maja prestavljen na julij, nato pa je bil zaradi razmer, ki niso omogočale zbiranja večjega števila ljudi na istem mestu, še enkrat prestavljen na 1. avgust 2020.

Mladi igralci in igralke v starostni kategoriji 8 -11 let nastopajo v mini in midi tenisu ter tenisu do 10 in 11 let se bodo tako zbrali v terminu, ko bo zagotovljena varnost za vse udeležence. “Trenutne razmere tekmovanja ne omogočajo. V zadnjih dneh smo bili v pogovorih z NIJZ in glede na trenutni položaj, ko je zbiranje omejeno na 50 ljudi, bi organizacija takšnega tekmovanja pomenila preveliko tveganje za vse udeležence. Zdravje je na prvem mestu, tako, da bomo morali počakati na umiritev razmer,” je julija o novi odpovedi teniškega praznika dejala direktorica marketinga pri Tenis Sloveniji, Tea Starc.

Nov datum prireditve je 1. avgust 2020.

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.