prijava_e
Novica

Telemach 2. moška liga: Novogoričani za mesto med elito proti TK Maja Matevžič


TS


V Telemach 2. moški ligi sta znani ekipi, ki se bosta v play-offu borili za mesto med elito. Končno 1. mesto so po rednem delu tekmovanja zasedli tenisači TK Nova Gorica, ki se bodo za preboj v Telemach 1. moško ligo pomerili proti zasedbi TK Maja Matevžič. 



LESTVICA



V Telemach 2. moški ligi smo bili priča dramatičnemu razpletu rednega dela sezone. Tenisači iz TK Nova Gorica so v zadnjem kolu z zmago proti TK Hoče le še potrdili končno 1. mesto, malenkosti pa so odločale v boju za končno 2. mesto.


Kar tri ekipe (TK Maja Matevžič, Goja tenis in finance, TK Krško) so namreč v 6 kolih zabeležili po 4 zmage in 2 poraza, kar pomeni, da je o drugem potniku v play-off odločal medsebojni izplen v krogu treh ekip.


V tem krogu so vse tri zgoraj omenjene ekipe zabeležile po 1 zmago, najkrajšo pa so potegnili Krčani, ki so tesno s 3:2 ugnali TK Maja Matevžič, a (pre)visoko z 0:5 klonili proti Goja tenis in finance. Za najvišje mesto v krogu treh ekip je tako odločal izid na medsebojnem obračunu med  TK Maja Matevžič in Goja tenis in finance, ki je šel v prid TK Maja Matevžič (4:1).


Krog treh ekip:

Goja tenis in finance : TK Krško 5:0
TK Krško : TK Maja Matevžič 3:2
TK Maja Matevžič : Goja tenis in finance  4:1

Datum in kraj finalnega obračuna Telemach 2. moške lige bosta znana v kratkem.


Preberi več

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.